Dec 28, 2011

Valkosipuliset katkaravut


Silloin tällöin kaipaa illalla jotain hieman tukevampaa iltapalaa kuin vain vaikkapa jogurtin.  Tai muuten vain on tarvetta pienelle suolaiselle, esimerkiksi illanistujaisissa tai muissa. Nämä katkaravut sopivat mukavasti myös tapas-valikoimaan.



200 g katkarapuja
½ dl öljyä

2 valkosipulin kynttä
Suolaa

Tuoretta persiljaa

Laita öljy ja murskatut valkosipulit kattilaan. Lämmitä niitä matalalla lämmöllä. Kun valkosipulit ovat lämmenneet öljyssä viitisen minuuttia, nosta lämpöä ja lisää kattilaan sulatetut katkaravut. Paista katkarapuja kuumassa kattilassa, kunnes turha neste on haihtunut. Lisää suola. Kaada tarjoiluastiaan ja koristele pilkotulla persiljalla.

No comments:

Post a Comment