Viimeistään keskikesällä tulee mieleen, että mitähän viimeisille pakastimesta löytyville edellisvuoden marjoille oikein tekisi. Tässä siihen vinkki! Täytyy myöntää, että itse teen näitä valkosuklaakakkuja ympäri vuoden J
200 g margariinia
200 g
hienonnettua valkoista suklaata
1 dl sokeria
3 kananmunaa
1 rkl
vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 dl
pakastemarjoja
Sulata
margariinia ja lisää siihen valkoinen suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut.
Lisää sokeri ja kananmunat. Lisää vaniljasokeri ja vehnäjauhot. Lisää jäiset
marjat ja sekoita. Voitele uuni vuoka ja kaada taikina siihen tai annosvuokiin.
Paista 200 asteessa n. 15 min (annosvuoat) tai n. 25 min (uunivuoka).
Kuvassa olevia
taisin paistaa turhan pitkään. Taikina saisi keskeltä näyttää enemmän siltä
kuin paistettu rahkapiirakka. Kannattaa siis rohkeasti jättää taikina hieman
raa’aksi keskeltä. Tarjoile sellaisenaan tai jäätelön kanssa.
No comments:
Post a Comment