Tämä ruoka
tosiaan takaa vahvan valkosipulinhajun, joten jos se ei miellytä, ei tämä ehkä
ole sinun ruokasi. Vegaaniversion voi tästä helposti tehdä, jos vaihtaa
katkaravut esimerkiksi tofuun.
(2 hlö:lle)
3
valkosipulinkynttä
½ dl öljyä
Kuivattua basilikaa
100g katkarapuja
1 tomaatti
1/2 sitruunan mehu
Spagettia
Laita
spagettivesi kiehumaan. Sulata katkaravut, jos ne ovat jäässä. Lämmitä öljy
paistinpannussa keskilämmöllä ja lisää siihen pilkotut valkosipulit ja kuivattu
basilika. Paista mausteita pikkuhiljaa öljyssä. Kun spagetit ovat kiehuneet
hetken, lisää paistinpannuun katkaravut ja pilkottu tomaatti. Paista hetki.
Kun
spagetti on hieman vielä raakaa, lisää spagetti paistinpannuun ja laita mukaan
hieman spagetin keitinvettä. Ideana on, että spagetti kiehuu kypsäksi
paistinpannussa, jolloin se imee itseensä valkosipulin ja basilikan maut. Lisää
vettä pikkuhiljaa, kunnes spagetti on kypsää. Purista lopuksi sitruunanmehu spagetin päälle ja tarjoile!
No comments:
Post a Comment