Lisäksi ne paranevat saadessaan vetäytyä, eli ihan huoletta voi tehdä jo edellisenä päivänä. Reseptin olen alun perin löytänyt Karlssonin kirjasta Stora boken om Desserter och Bakverk.
(N. 40 kpl)
200 g margariinia
200 g hienonnettua
tummaa suklaata2 dl sokeria
3 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 murskattua tupladaim-suklaapatukkaa (eli sellaisia missä on 2 samassa paketissa)
(1 rkl Cointreau-likööriä tms.)
Sulata margariini
ja lisää siihen hienonnettu suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Lisää
sokeri. Sekoita kananmunat yksitellen suklaaseokseen. Lisää kuivat aineet ja
sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää murskatut daimit ja Cointreau. Sekoita.
Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina siihen. Kuvan kakut laitoin pellille, ja niistä tuli ehkä turhan ohuita.
Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 10 min. Taikina saa olla keskeltä hieman kosteaa. Anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi ja syö pois!
Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 10 min. Taikina saa olla keskeltä hieman kosteaa. Anna jäähtyä. Leikkaa paloiksi ja syö pois!
No comments:
Post a Comment