Pestopasta on
hyvä klassikkoruoka, mutta eihän sitä nyt oikeesti viitsi syödä kuin pahimmassa
hätätapauksessa, koska loppujen lopuksi se on vain pastaa basilikalla. Se
tarvitsee hieman kasviksia ja proteiineja ympärilleen. Tässä siitä uudistettu
versio. Käytin tähän pyttipannusta ylijääneet chorizot, mutta ne voi hyvin
ottaa pois tai vain vaihtaa johonkin muuhun proteiininlähteeseen, kuten
papuihin.
2 hengelle
1 paketti
pinaattitortellineja
2
ruokalusikallista pestoa
2 tomaattia
2 chorizo-makkaraa
(n. 10 cm:n pituisia)
oliiveja
1 valkosipulin
kynsi
1 tl hunajaa
Mustapippuria
Pinnalle parmesaanraastetta
Laita vesi
kiehumaan tortellineja varten. Pilko tomaatti ja oliivit. Pilko makkarat ja
paista ne. Valuta ylimääräinen rasva talouspaperille. Keitä tortellinit. Kun ne
ovat valmiita, kaada vesi pois. Lisää kattilaan tomaatit, pesto, makkarat ja
oliivit. Purista valkosipulin kynsi kattilaan ja lisää vielä hunaja ja
mustapippuri. Jaa annoksiksi. Raasta päälle parmesaania.
No comments:
Post a Comment