Jan 30, 2012

Vähän erilainen pestopasta


Pestopasta on hyvä klassikkoruoka, mutta eihän sitä nyt oikeesti viitsi syödä kuin pahimmassa hätätapauksessa, koska loppujen lopuksi se on vain pastaa basilikalla. Se tarvitsee hieman kasviksia ja proteiineja ympärilleen. Tässä siitä uudistettu versio. Käytin tähän pyttipannusta ylijääneet chorizot, mutta ne voi hyvin ottaa pois tai vain vaihtaa johonkin muuhun proteiininlähteeseen, kuten papuihin.



2 hengelle

1 paketti pinaattitortellineja
2 ruokalusikallista pestoa

2 tomaattia
2 chorizo-makkaraa (n. 10 cm:n pituisia)

oliiveja
1 valkosipulin kynsi

1 tl hunajaa
Mustapippuria

Pinnalle parmesaanraastetta

Laita vesi kiehumaan tortellineja varten. Pilko tomaatti ja oliivit. Pilko makkarat ja paista ne. Valuta ylimääräinen rasva talouspaperille. Keitä tortellinit. Kun ne ovat valmiita, kaada vesi pois. Lisää kattilaan tomaatit, pesto, makkarat ja oliivit. Purista valkosipulin kynsi kattilaan ja lisää vielä hunaja ja mustapippuri. Jaa annoksiksi. Raasta päälle parmesaania.

No comments:

Post a Comment