Jan 25, 2012

Tofu-pinaattipannu

Onko mahdollista epäonnistua, jos reseptissä on pinaattia, tofua ja soijakastiketta? On varmaan, mutta ei ehkä tällä reseptillä kuitenkaan. Resepti löytyi aikoinaan Ikean kasvisruokavihosta. Ei olisi uskonut, että siellä olisi käyttökelpoisia reseptejä, mutta tämä jäi heti perusrepertuaariin.



4:lle hlö:lle

1 paketti marinoitua tofua
1 pussillinen (á 200g) pakastepinaattia

2 porkkanaa
Pussillinen retiisejä

½ dl soijakastiketta
Mustapippuria

Chilijauhetta

Pilko tofu kuutioiksi ja paista sitä öljyssä pannulla. Kun siihen on paistunut rapsakka pinta, nosta palat valumaan talouspaperin päälle. Pilko porkkanat ja paista niitä miedolla lämmöllä pannulla. Pese ja pilko retiisit ja lisää pannulle. Lisää vielä pinaatti ja anna hautua, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää soijakastike ja muut mausteet. Lisää lopuksi vielä tofukuutiot. Tarjoile couscousin kanssa.

No comments:

Post a Comment