Mar 13, 2012

Salviapinaattipasta

Ahvenia varten ostetusta salviapuntista jäi reippasti kala-aterian jälkeen yli. Salvia ei ole tässä taloudessa mikään aina tuoreena löytyvä perusyrtti vaan kohtalaisen harvinaista herkkua, joten halusin jämistäkin tehdä jotakin sellaista ruokaa, jossa salvian maku pääsee oikeuksiinsa. Pinaatti pääsi mukaan, koska ajattelin, että pelkkä salvia-valkosipulipasta on vähän tylsä. Kananmuna taas pääsi toimittamaan proteiinin virkaa.



2 hlölle

Puoli punttia tuoretta salviaa
2 valkosipulinkynttä

1,5 dl pinaattia
Öljyä

Pastaa
2 kananmunaa

Suolaa
Mustapippuria

Päälle parmesaania

Hienonna salvia ja valkosipuli. Sulata pinaatti, jos se on jäässä. Laita pasta kiehumaan. Laita kananmunat kiehumaan. Paista salviaa ja valkosipulia öljyssä pannulla. Lisää hetken päästä pinaatit. Anna hautua, kunnes pasta on valmis. Kun pasta on valmista, lisää se pannuun ja paista hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa annos lautasille, raasta päälle parmesaania ja lisää vielä kypsät kananmunan puolikkaat annosten päälle.  

No comments:

Post a Comment