Myönnetään, kuva
ei ole huokuttelevimmasta päästä. Punainen riisi ei välttämättä ihan parhaalla
tavalla tuo currykastiketta esille, mutta maistuu hyvälle ja on ilmeisesti
tavallista riisiä huomattavasti terveellisempääkin. Jos yleisesti
pidät intialaisista mausta, suosittelen kokeilemaan tätä. Ruoka syntyy
kohtalaisen nopeasti, sopii kasvissyöjille ja vegaaneillekin ja ennen kaikkea on
ihanan mausteinen.
2 valkosipulin
kynttä
1 sipuli
1 tl punaista tai
vihreää currytahnaa
1 purkki vedessä
olevia linssejä (tai 2 dl kuivia linssejä + 1 dl vettä)
2 dl kookosmaitoa
Suolaa
Riisiä
Pilko valkosipuli
ja sipuli. Paista currytahnaa öljyssä kuumassa pannussa. Kun currytahnaa
paistaa, sen maku vahvistuu. Kun tahna on hetken paistunut, lisää pilkotut
sipulit. Paista hetki. Lisää valutetut linssit (tai kuivat linssit ja vesi) ja
paista hetki. Lisää kookosmaito ja anna hautua. Tarkista maku ja lisää suolaa,
jos on tarpeen. Tarjoa riisin kanssa!
No comments:
Post a Comment